Brawn – avain laadukkaan fysiikan rakentamiseen

Aion muuttaa radikaalisti aiheen, kuinka blogi on annettu.

Luin jonkin aikaa sitten kirjan, jonka aion lukea uudelleen, nimeltään Stwn McRobert # 39; s Brawn. Kyse on painoharjoituksen totuudesta ja siitä, kuinka tavanomaisissa lehdissä ja kirjoissa näemme vain olevan tietoa, joka ei ole hyödyllinen kuolevaisille.

Miksi kehonrakennuslehtien tiedot eivät toimi? Erittäin helppoa. Niitä, jotka kirjoittavat noita lehtiä, ovat ihmisiä, jotka käyttävät tai tukevat anabolisten steroidien tai muiden kasvomenetelmien käyttöä, joita kutsumme ”luonnoton.” Käyttämällä tällaisia ”lääkitys” tai ”tukee”, on selvää, että vartalo voi vastustaa paljon enemmän harjoittelua, voimakkaampaa, enemmän liikuntaa, enemmän kaikkea! Ja tajuaa heidät ”työ,” he mainostavat heitä kahdeksantena ihmeenä: heidän täytyy kouluttaa 5-6 kertaa viikossa, he sanovat, ja jotkut junat kaksi kertaa päivässä.

Todellisuus on, että useimmat ihmiset ovat niin kutsuttuja ”kovat gainerit,” toisin sanoen geneettisesti normaalit ihmiset, joilla ei ole potentiaalia kasvaa mastodoneina. Totuus on, että genetiikalla on merkitystä, ja sen pitäisi määritellä koulutustaidomme. Sanoisin, että 95% ihmisistä ei saisi käyttää lehdissä mainostettuja menetelmiä.

Mitä sitten tehdä? Ihmiskehon stressin ollessa täytyy levätä palautuakseen ja sopeutuakseen. Painoilla harjoitetun idean tarkoituksena on hajottaa lihaskudos siten, että lepääessään harjoitusten välillä lihas toipuu ja sanoo jotain ”Minun täytyy kasvaa ja tulla voimakkaammaksi, jotta en enää riko”. Kun näin tapahtuu, lisäämme enemmän painoarvoa. Noin helppoa.

Myös ruumiilla on raja. Kukaan ei voi treenata korkeimmalla voimalla pitkään. Harjoituksen intensiteetti on kääntäen verrannollinen käytettyyn aikaan. Jos harjoittelet 30 minuuttia, voit tehdä sen paljon voimalla, mutta jos haluat treenata puolitoista tuntia, sinä ”pelasta itsesi” ja ”pidätellä” ja et # 39; lyö ”kaiken kanssa”, koska joudut kestämään puolitoista tuntia. Perustelet intensiteettiasi, mikä on huonoa

Intensiivisyys ja progressiivinen vastus ovat avaimia laadukkaan fyysisen rakentamisen kannalta.

Koska silloin meidän ei pitäisi harjoitella pitkään, vaan pikemminkin intensiivisyydellä, on selvää sanoa, että meidän tulisi keskittyä harjoituksiin, jotka vievät mahdollisimman paljon lihasmassaa. On loogista: Jos aion kouluttaa 15 minuuttia, haluan tehdä esimerkiksi penkkipunnerron ja kyykkyjä käsipainojen lintujen ja nelin jatkeiden sijasta. En sano, että erikoistuneet harjoitukset ovat huonoja, yksinkertaisesti että sinun on hyödynnettävä aikaharjoittelua niin paljon lihasta kuin mahdollista, mahdollisimman voimakkaasti. Jos teemme tämän, koulutuksen kesto määrää itse.

LUKEA  Fitness Sponge kakku jouluksi, herkullinen ja runsaasti proteiinia

Kuinka monta harjoittelujaksoa sinulla on? Suosittelen 2-3 istuntoa viikossa.
Kuinka kauan kouluttaa? Enintään 1 tunti.

Mitä harjoituksia? Tässä on hyvin yksinkertainen rutiini, jota käytetään harjoituksissa 3 kertaa viikossa, jaksoissa rutiinit 1 ja 2.

 • Rutiini 1:
 • Kyykky 2 x 6-8
 • Ajonosto 1 x 6-8
 • Pull-ups 2 x 6-8
 • Hauislihas kihara 2 x 6-8

Rutistuu 2 x 25

 • Rutiini 2:
 • Penkki paina 2 x 6-8 yläpuolella
 • Paina 2 x 6-8
 • Ranskalainen painike 2 x 6-8
 • Pysyvät kaksoset 2 x 20
 • Rutistuu 2 x 25

Tee kyynärvarren työ ja niska, kun mahdollista. Sanomalla 2 sarjaa 6-8 toistoa tarkoitan 2 sarjaa todellista työtä. Ei lasketa lämpenemistä.

Ennen harjoittelun aloittamista on suositeltavaa lämmetä polkupyörällä tai juoksumatolla noin 10 minuuttia ja venyttää, mutta hyvin hiukan. Et halua venytettyjä ja löysästi liikkuvia lihaksia, kun kynimässä on 120 kg. olkapäillä, eikö? Venytys tulee harjoittelun lopussa.

Toistojen lukumäärä määräytyy painon perusteella. Riippumatta siitä, kuinka vaikea toisto on ollut, kokeile toista, jos olet suorittanut sen. On tärkeää, että joku auttaa sinua viimeisessä toistossa, jotta et pudota painoasi ja joudu onnettomuuksiin. Sieltä eteenpäin sinä nostat painoa. Jos tarvitset apua melkein alusta alkaen, käytät liian paljon painoa.

Lopuksi on syytä korostaa, että MUOTO on erittäin tärkeä. On arvokkaampaa tehdä hidas penkki painamalla, jalat tukevasti lattialla ja selkä penkillä, kuin tehdä se kaareuttamalla selkää, jalat penkille ja pomppimalla paino rinnassa. Vältä onnettomuuksia!

Jos sinulla on epäilyksiä koulutusfilosofiastani, älä epäröi kirjoittaa tai laittaa kommentteja blogiin artikkelin lopussa.

Se voi tuntua radikaaliselta lähestymistavalta koulutukseen, mutta luota minuun, se toimii.