Kehonrakennuksen anatomisen lähestymistavan kuuluisa T-baari soutu

http://1.bp.blogspot.com/-6xNykYthy2w/UeApH_auUzI/AAAAAAAApt0/PTB56ZraHbU/s400/9.jpg

Annetaan # 39: lle oppia vähän lisää kuuluisan T-bar Rowingin anatomisesta lähestymistavasta, jota, vaikka se tiedetään, ei käytetä laajalti aloittelijoille tai keskipitkille kehonrakentajille; Täällä esittelemme yksinkertaisen artikkelin, jossa opitaan joitain T-palkin soutujen muunnelmia, sekä tähän erinomaiseen selkäharjoitteluun liittyvää anatomiaa.

Kuinka suorittaa rutiini

  • – Seiso pystyssä katsomalla laitteita, joissa paino on.
  • – Aseta jalat T-tankin kummallekin puolelle.
  • – Kallista vartaloa eteenpäin, kunnes tarttuu T-tankoon.
  • – Suorita veto tangolla ylöspäin, kunnes se koskettaa alaosaa pitäen selkärangan suorana. ja polvet ovat hieman taipuneet 45 asteen kulmassa maahan nähden.
  • – Laske tankoa, kunnes varret ovat työntyneet.

vaihtoehdot:

Käsien välinen tila, joka on yhtä suuri tai pienempi kuin hartioiden leveys, vaatii enemmän rintalaukun keskimmäistä ja sisäosaa, kun taas käsien välinen etäisyys toimii niiden ulkopuolella.

Käänteinen pito helpottaa hauislihasten työskentelyä, vaatii lisää ja auttaa pitämään keskittymistä deltalöiden keskiosaan;

Mitä korkeampi rintaan koskettava suunta, sitä enemmän ylä- ja selkäosa sekä trapezius toimivat.

Mitä matalampi vatsa suuntaan, sitä enemmän alempi selkäosa toimii.

Jotkut viestit foorumeilla

Jotta tämä harjoitus voidaan suorittaa oikein kuin muissa soutuissa, iskun lopun tulisi olla sama, kun käsivarsi on kohdistettu selkänojaan tai hiukan sen ulkopuolelle, älä koskaan koskaan vetä kyynärpää takaisin niin pitkälle kuin mahdollista.

Kun otetaan huomioon latissimus dorsi-alkuperä ja työntö, kun käsivarsi on linjassa selkänojan kanssa, tämä lihas on kokonaan lyhentynyt eikä voi jatkaa liikkeen tekemistä, ja tällä hetkellä lihakset, jotka yrittäisivät vetää käsivartta taaksepäin, olisivat ulkoiset rotaattorit. . olkapään lihakset, jotka ovat paljon pienempiä ja vähemmän voimakkaita.

Jotta nämä vähemmän voimakkaat lihakset voivat suorittaa liikkeen, voidaan antaa 2 ratkaisua:

LUKEA  Kehonrakennus lisää polttaa kehon rasvaa Tri-sarjan avulla

Työskentele vähemmän raskaiden kuormien kanssa niin, että hartioiden ulkoiset rotaattorit voivat antaa lievityksen latissimus dorsi -pelissä ylittämällä takimmaisen kyynärpää, niin että paino ei riitä selkärangan onnistuneeseen stimulointiin.

Suorita harjoituksen viimeinen vaihe (jossa kyynärpää menee selän taakse) hyödyntäen hyvin liikkeen ensimmäisen osan (latissimus dorsi suorittaman) hitautta. Tämä toinen ratkaisu, mitä aiotaan tehdä, on vahingoittaa merkittävästi harjoituksen suoritustekniikkaa (pakottamalla itsesi tekemään liikkeen ensimmäinen vaihe suurella kiihtyvyydellä), ja se pakottaa myös olkapään ulkoisten rotaattorien työn se kärsii. lisääntynyt loukkaantumisriski.

Näistä syistä yksi valmentajista suosittelee, että et kyynärpääsi tee tai tee vähän tehdäksesi sitä kaikissa soutuharjoituksissa suljettuna; ja vaikka se on vain yksi mielipide toisesta, kirjoitamme sen tässä artikkelissa.

Yksi vastauksista: taaksepäin tapahtuvaa liikettä voidaan seurata, siten rhboidit toimivat, vaikka latissimus dorsi toimii edelleen, jos liikettä seurataan kyynärpäillä taaksepäin, deltoidiset takaosa ja rhboboidit tulevat liikkeen peruslihakseksi. ; eivät ole haitallisia terveydelle, joten vastaa, jos pystyt siihen.

Erityisillä tuilla

Jotkut laitteet tekevät Row T-Rowing -sovelluksen; ero on siinä, että niissä on rintapehmuste ylävartalon tukemiseksi, minimoimalla rasitus selkärangan alaosassa, joten vartaloa ei tarvitse kallistaa.