Kehonrakennuksen maailmanmestari ja neljä muuta urheilijaa kuolivat onnettomuudessa

Heidän matkustamansa auto törmäsi rekkaan ja syttyi. Yksi kuolemaan johtaneista uhreista on muun muassa Alejandra Rubio, kuntoilun ja kehonrakennuksen erikoisuuksien maailmanmestari.

Alejandra Rubio ja neljä muuta kehonrakentajaa kuolivat onnettomuudessa reitillä 34. Luotto: Digitaalinen sieppaus

Telam

Maailmanmestari Alejandra Rubio ja neljä muuta kehonrakentajaa kuolivat palanut tänään, kun he eivät päässeet ulos autostaan ​​törmäyssään päähän kuorma-autolla kansalliselle reitille 34, poliisi ja oikeuslähteet ilmoittivat.

Onnettomuus tapahtui tänään, varhain iltapäivällä, lähellä Pintoa, Aguirren departementin maaseudun kaupunkia, joka sijaitsee 250 kilometrin päässä Santiagon pääkaupungista, kun Rubion ajama auto törmäsi päin kuorma-autoon Luis Valdezin ohjaamana. , 38, asuinpaikka Capital Federalissa.

Rubion seurassa oli ElíTorres, Guadalupe David, Emanuel Villalba ja Daniel Montivero, kaikki Rosario-kehonrakentajat, jotka tulivat kilpailemaan Miguel Gerin järjestämässä ibero-amerikkalaisessa turnauksessa Santiagon pääkaupungissa.

Väkivaltaisen vaikutuksen seurauksena auto syttyi ja viisi matkustajaa kuoli poltettuina. Kuorma-auton kuljettaja ja seuralainen, joita ei vielä pystytty tunnistamaan, saivat vakavia palovammoja ja päästiin läheiseen A-luokkaan.ñatuya sairaala. traagisen onnettomuuden paikkaan.

Vuodesta 2013 Rubio on toiminut Argentiinan kunto- ja kehonrakennusalan liiton (AAFF) jäsenenä, joka on sidoksissa kansainväliseen kunto- ja kehonrakennustekniikan federaatioon (IBFF). Hän on antanut lisäksi seminaareja ja keskusteluja ravitsemuksesta ja erikoistuneesta koulutuksesta sekä järjestänyt näyttelyitä turnauksissa ja tapahtumissa eri puolilla maata.

20-vuotiaana tanssijana aloittaneen kuntoilijan ja kehonrakennuksen maailman kolminkertaisen mestarin merkityksellisimpiä kansainvälisiä tittelit ovat myös Italian 2005 ja Venäjän 2007 maailmankierros ja kolmas sija Sloveniassa 2014.
Onnettomuuden alueella Pinton kaupungin tieturvallisuushenkilöt, poliisit ja palomiehet pyrkivät poistamaan kuolemaan joutuneet uhrit autosta ja poistamaan reitin, jonka liikenne oli keskeytynyt yli kolme tuntia.

Vireillä olevan rikoksen oikeudenmukaisuusmääräyksellä kuolemaan joutuneiden uhrien ruumiit käskettiin siirtämään ja tekemään ruumiinavaus A: n oikeudellisessa kuollessa.ñatuya sairaala.

LUKEA  Nainen, josta tuli kehonrakentaja 63-vuotiaana

Noticia de: El Litoral (www.ellitoral.com) [Linkki: https: //www.ellitoral.com/index.php/id_um/155247-una-campeona-mundial-de-fisicoculturismo-y-otros-cuatro-deportistas -murieron-en-un-choque-accidente-en-la-ruta-34-en-Santiago-del-estero.html]