Kehonrakennus Heraproteiini eristetty ja mikronisoitu

Kehonrakennus: Heraproteiini eristetty ja mikronisoitu

http://3.bp.blogspot.com/-04UVrxYxMUQ/T5e85yZCLbI/AAAAAAAAdLQ/7a4m9r9Wg64/s400/5.jpgKehonrakentajat ja suuri joukko hevosproteiineja, jotka tunnetaan heraproteiinina, ovat edullisia urheilijat eri tieteenaloilta, joilla on nopea imeytymisprofiili aminohapot as sekä toimittaa suuri määrä BCAA: ta ja olennainen aminohappoja lihaskudoksen rakentamiseksi; Heraproteiinilisäaineiden joukossa eristetty versio on eniten arvostettu kolminkertaistaa mikrosuodatus käsitellä asiaa rasvan, laktoosin ja epäpuhtauksien poistamiseksi, jolloin saadaan puhdas ja väkevä proteiini.

 urheilijat eliitti työskentelee intensiivisesti etsimällä yleisesti ravitsemustasi rakentamaan näyttäviä lihaksia katabolismin estämisen lisäksi, ja tämä tekniikka vastaa kysyntään erittäin edistyneillä menetelmillä, koska biohydrolyysi voi toimittaa heraproteiinia eristetty mikropartikkelit lihaksen anabolismin nopeaa aktivointia varten.

Nämä lisäravinteet on kohdennettu kahdella lisävaiheella, jotka tunnetaan nimellä mikropartikkelistuminen ja biohydrolyysi; Nämä edistykselliset tekniikat sallivat kehossa toimintojen, jotka ovat samanlaisia ​​kuin hydrolysoitu heraproteiini ja joilla on parempi saatavuus, keräämällä lisä- hyötyjä siitä heraproteiinin hajoamisprosessista johtuvaan ilmiömäiseen lihaskasvuun Eristä di- ja tri-peptidit imeytymistä nopeammin.

Heraproteiinin hydrolyysiprosessi tuottaa a katkera maku lisäykseen, minkä vuoksi tätä korostettiin heraproteiinin paremman maun saavuttamiseksi Eristää kanssa hyötyjä hydrolysoitua heraproteiinia.

Heraproteiinin mikronisointi Eristää lisääntyy molekyylin pinta-ala, mikä mahdollistaa hyvän entsymaattisen pitoisuuden, joka lisääntyy endopeptidaasien ja eksopeptidaasien aktivointi heran hydrolysoimiseksi tehokkaasti. proteiini Isolateit pienentää hiukkaskokoa alle 1/5 alkuperäisestä koosta, joka hajottaa sen nopeasti vapaiksi di-peptideiksi, tri-peptideiksi ja aminohappoja välitön imeytyminen suolistossa ja siten suora toimitus lihaksiin.

Endopedadaasit ovat trypsiini, kymotrypsiini ja elastaasi, jotka ovat spesifisiä entsyymejä, jotka rikkovat peptidisidoksia polypeptidiä ketju ; tässä trypsiini hydrolysoi keskeiset sidokset, joissa perustiedot aminohappoja olemme , kymotrypsiini hydrolysoi sidokset, joissa aromaattinen amino hapot ovat ja elastaasi rikkoo polypeptidisidoksia missä aminohapot ovat neutraali alifaattinen

Toisaalta eksopeptidaasit ovat spesifisiä, koska ne rikkovat karboksyylipään polypeptidiä ketju karboksipeptidaasi A ja karboksipeptidaasi B; Nämä proteolyyttiset entsyymit erittävät haiman, mikä katalysoi polypeptidien hydrolyysia aminohappoja ja yksinkertaiset peptidit.

Nämä innovaatiot sallivat heraproteiinilisäaineiden toimituksen eristetty of laatu erittäin nopeaan lihaksen anabolismiin ja makuun kiva .

LUKEA  Runtastic Pro V3.5.1 APK App - mitkä ovat tärkeimmät ominaisuudet?