Kehonrakentaja korvaa ruoan virtsalla

Kehonrakentaja herätti kiistanalaisia ​​paljastaen, että hän sisälsi virtsaa päivittäiseen ruokavalioonsa ja että muutos on saanut hänet tuntemaan ”elävämpi ja energinen.”

Tämä on kanadalainen John DePass, 46, joka vuonna 1997 edusti maataan Mr. Universe -nimisen kehonrakennuskilpailussa sopeutumisensa jälkeen elämäntapaan, jossa hän kulutti 5000 kaloria päivässä ja useita tunteja kuntosalia, kuten Infobae ja Daily Mail.

30 vuotta myöhemmin DePass muuttui kuitenkin täysin, koska hänellä on nyt kolme lasta ja hän työskentelee henkilökohtaisena kouluttajana.

Kuukausia sitten krooninen kipu alkoi vaikuttaa häneen ja hän päätti juoda omaa virtsaansa torjuakseen sitä.

”Olen kokeillut virtsaa viimeisen kahden vuoden ajan, ja se on parantanut elintasonsa huomattavasti viime kuukausina,” hän kertoi Daily Mailille.

Hän lisäsi, että hän kuluttaa tällä hetkellä noin 3000 kaloria viikossa, maanantaista perjantaihin kuluu vain virtsaa. ja joskus siihen sisältyy hedelmä- tai vihannes smoothie. Viikonloppuisin hän mieluummin kotitekoista ruokaa.

John DePass työskentelee henkilökohtaisena kouluttajana.

“Perjantaisin minulla on hedelmiä ja smoothie, lauantaisin esitän vihanneksia uudelleen. Sunnuntaisin yritän syödä lihaa ja pastaa, riisiä tai perunoita. Joskus söin myös vegaanisia evästeitä tai jäätelöä jälkiruokaksi, ”hän sanoi.

Lue: He syövät ihmislihaa ja omat ulosteensa

DePassin mukaan tämän jälkeen hän aloittaa paaston, joka päättyy kuluttaessaan virtsaansa – tapan, jonka hänen perheensä hylkäsi jonkin aikaa.

“Vaimoni on ylittänyt alkuperäisen inhoansa ja tuomionsa minulle ja tullut näkemään, kuinka elämäni on hyötynyt. Vaikka se ei liity minuun juomissa, se ei ole enää ylimääräinen vastus. Pelkäsin niin pilkkaamista, muiden mielipiteitä, jotka todella pysäyttivät minut. Jopa vaimoni ja lapseni eivät tienneet sitä aluksi, ”hän selitti.

DePass perheensä kanssa.

DePassin mukaan tämä tapa auttoi häntä menettämään 15 kiloa ja hävittämään kroonisen kivun, joka hänellä oli kehonrakentajana, sekä muut epämukavuudet, joita hän koki urheilua harjoitellessaan.

LUKEA  Fitness Sponge kakku jouluksi, herkullinen ja runsaasti proteiinia

“Pari vuotta sitten aloin leikata lihaa ja huomasin muutokset heti. Kipu alkoi vähentyä melkein päivässä tai kahdessa. Nukuin paremmin, tunsin paremmin. Kehoni on nyt elossa, energinen, elinvoimainen. Osaan kommunikoida paremmin, osaan ilmaista itseäni paremmin. Olen tietoisempi ja nukun paremmin ”, hän lisäsi.

DePass sanoi, että hänen asiakkaansa suosittelevat usein muita tapoja laihtua ja vähentää kipua, mutta jos mikään ei toimi, hän päättää puhua heille vaihtoehtona virtsan käytöstä.