Kuinka se voi lisätä aineenvaihduntaa bulimian jälkeen

 

Kuinka se voi lisätä aineenvaihduntaa bulimian jälkeen Bulimia on syömishäiriö mahdollisesti kriittiset kulutusjaksot, jotka on todettu hallitsemattomalle ruoalle. Liialliseen syömiseen liittyy syömättömän epäterveellinen puhdistaminen. Puhdistustekniikoihin voi kuulua liikaa aktiivisuutta, diureettien tai laksatiivien epäasianmukaista käyttöä, nopeaa tai itse aiheuttamaa uusiutumista. 

Yksi monista bulimian kielteiset vaikutukset on lepäävän metabolisen nopeuden väheneminen. Siksi poltat vähemmän kaloreita lepäätesi aikana. Tämä on vastoin painonpudotusta koskevia aloitteita. Osa bulimia-palautumisesta on ruokavaliohoitoa, jossa puhut ravitsemusterapeutin kanssa oppiaksesi ruokavaliosta ja aloittaaksesi aineenvaihdunnan parantamista rasvanpolttoa tavoitteiden saavuttamiseksi terveellisellä tavalla.

• Syö pienempiä, säännöllisempiä annoksia koko päivän ajan. Useimmat ihmiset tekevät virheen rajoittamalla kaloreita ja puuttuvat päivittäiset ateriat, etenkin aamuateria. Päivittäisten aterioiden menettäminen ja kaloreiden rajoittaminen todella hidastaa aineenvaihduntaa ja pysäyttää painonpudotuksen. 

Aloita jokainen päivä terveellisellä aamulla, joka sisältää ruokia, jotka tarjoavat energiaa ja auttavat sinua tuntemaan itsesi täyteen pidempään. Joitakin esimerkkejä terveellisistä aamiaisruoista ovat vehnäleipä, vähärasvainen jogurtti ja munavalkuaiset. Kuluta aina pienempiä annoksia, jotka sisältävät oikean määrän kaloreita haluamallesi painolle, pituudelle, ikäryhmälle, aktiivisuustasolle ja fyysiselle tasolle. Lisää terveellisiä välipaloja, kuten omena, päärynä tai vähärasvainen juusto.

• Harjoittele intensiivistä aerobista liikuntaa harjoitteluohjelmassa . Korkeampi intensiivinen aktiviteetti lisää aineenvaihduntaa useiden tuntien ajan. Kun järjestelmäsi toimittaa happea veressäsi ja alentaa sen lämpötilaa, se tuhlaa energiaa.

• Kehonrakennus on toinen harjoitteluvaihtoehto jotka voivat auttaa lisäämään aineenvaihduntaa. Se toimii jopa nukutessasi yöllä. Keskity kehonrakennusharjoitteluun, joka vaikuttaa suurempiin lihaksiin. Parannettu lihaskudos lisää myös aineenvaihduntaa lisäämällä rasvaa poistavien entsyymien määrää.

• Juo jääkylmiä juomia, erityisesti vettä . Yhdessä voitelun ja nesteytyksen kanssa vesi helpottaa ruuan imeytymistä. Jos juo jotain jääkylmää, järjestelmän on myös yritettävä kovemmin nostaa kehon lämpötilaa.

• Suorita rentoutumisharjoittelu vähentääksesi ahdistuksen voimakkuutta . Ahdistuksen ja hermostuneisuuden tunteet provosoivat kehossa tulehduksellisen reaktion. Tulehduksellinen reaktio hidastaa ruoan sulamista ja aineenvaihduntaa. Kokeile syvään hengitykseen liittyviä rutiineja, päiväkirjaa tai aktiviteettia vähentääksesi ahdistuksen ja stressin määrää lisätäksesi aineenvaihduntaa.

LUKEA  Online henkilökohtainen valmentaja