Nainen, josta tuli kehonrakentaja 63-vuotiaana

Físico culturismo

Kehonrakennusfysiikka  –  Viite  

Nia Ceidiog ei ollut yksin, mutta kukaan muista 300 osallistujasta Xplosive Apewas -kehonrakennus Grand Prix -tapahtumassa Birminghamissa, Englannissa, ei ollut hänen kaltaisiaan.

Ensinnäkin, koska yksikään heistä ei ollut 63-vuotias, eikä hän ollut lähellä tätä ikää, ja toiseksi siitä syystä, että Ceidiog joutui voittamaan  ”kamala terveysongelmia”  tulla vanhimmaksi naiseksi tullakseen  kehonrakentaja ensimmäistä kertaa.

Haaste, jonka hän otti vastaan ​​syksyllä 2016 Euroopassa aloitettuaan fyysisen muutoksen prosessin yhden lapsensa häät jälkeen.

 • ”Aluksi se oli turhamaisuutta ja siksi # 39; siksi aloitin muutosprosessin tehdäkseni itseni esitteleväksi,” Ceidiog selitti.
 • ”Tuolloin hän oli erittäin stressaantunut nainen, rasvainen ja 50-luvulla.”

Ensinnäkin alle neljä mittauslukua vaatteillesi ruokailutottumusten vaihtamisen ja lihan ja meijerin leikkaamisen jälkeen ruokavaliosta.

(Lue myös:  Tutkijat löytävät dinosauruslajien fossiileja värillisillä höyhenillä )

Mutta edessään haaste rakentaa lihasmassaa ja aikomuksena tietää kuinka pitkälle hän voisi mennä,  Ceidiogille tehtiin intensiivinen harjoitteluohjelma, jota tuettiin 3000 kaloria päivässä korkea proteiinipitoisuus.

”Se oli erittäin vaativa, ja matkan varrella oli erittäin vaikeita aikoja. Itse asiassa oli piste, jossa olin luopumassa kaikesta,” hän tunnusti.

risteys

 • ”Harjoitteluohjelman takia menin takaisin lihan ja meijerin kuluttamiseen lihaksen rakentamiseksi proteiinin ansiosta,” hän selitti ja lisäsi, että tällä oli haitallista vaikutusta hänen vartaloonsa.
 • ”Lähdin fyysisesti ja henkisesti. Tunsin raskaampaa, vaikka se johtuisi lihaksista eikä rasvasta.
 • Kuuden kuukauden kuluttua hänellä alkoi kehittyä eräänlainen psoriaasi, kivulias sieni, joka itäsi kynsiensä alla epänormaalien solujen lisääntyneen tuotannon vuoksi.
 • ”Nämä vakavat ongelmat saivat minut ymmärtämään, että ruumiini sisällä tapahtui jotain kauhistuttavaa ja että minun piti kiireellisesti tehdä jotain,” hän muisteli.
 • ”Hän meni lääkärin puoleen, joka ei voinut antaa minulle takeita siitä, mitä tapahtui, ja sitten puhuin naturopathille, joka suositteli vaihtamaan ruokavalioni.”
 • ”Tämä tarkoitti, että palasin syömismalliini, jonka kanssa tunsin jälleen uuden innostumisen,” hän sanoi helpottuneena.
 • ”Olen ottanut 10 vuotta irti minusta”
LUKEA  Kehonrakentaja korvaa ruoan virtsalla

Huolimatta siitä, että Ceidiog tiesi, että hänen päämääräänsä voidaan vahingoittaa, hän asetti etusijalle terveytensä, päätöksen, jonka tulos oli odotettua parempi.

Hän ei vain kilpaillut Birminghamissa, vaan myös onnistui voittamaan yhden kolmesta mitalista, joita jaettiin luokassa yli 35 vuotta.

 • ”Perheeni tuli mukaani ilahduttamaan minua ja voin sanoa, että tutustuin upeaan maailmaan, joka oli tyydyttävä ja nöyrä kokemus,” Ceidiog kertoi BBC: lle.
 • ”Pidän itseäni voittajana, koska minulle oli erittäin tärkeää päästä tähän pisteeseen,” hän tunnusti.
 • ”Olen kasvanut paljon tässä prosessissa, joka on ottanut 10 vuotta minusta irti näyttelyn, ajattelutavan ja sen minulle antaman luottamuksen takia.”
 • ”Kaikki muuttui fantastiseksi kokemukseksi, fyysisestä, henkisestä ja älyllisestä muutoksesta,” hän päätteli.