Online henkilökohtainen valmentaja

Rinnan työskentelemiseksi on olemassa erilaisia ​​harjoituksia, mutta yleensä omistamme harjoituksemme yhdelle rutiinille, ja sinun ei pidä unohtaa monimuotoisuuden merkitystä kun harjoittelet mitä tahansa lihasryhmää suurimman mahdollisen kasvun saavuttamiseksi. Nämä ovat joitain aliarvioituimmista rintaharjoituksista.

Raha

Se tunnetaan myös kehonrakennusmaailmassa ylävartalon kyykkynä ja on ihanteellinen työskentelemään kokojen ja voimien saavuttamiseen tähtäävien polvien supistumisessa ja venyttämisessä.

Kun teet tämän harjoituksen, sinun tulee nojata hiukan eteenpäin etsimällä painetta siirtyäksesi triitsepsistä pecsiin, lähinnä tricepsin ala-alueelle. Jatka tavaratilan hitautta ylös ja alas, ilman että kyynärpää ulottuu täysin nivelten hoitamiseksi.

Kuten kaikissa muissa rintaharjoituksissa, yritä vetää lapaluita takaisin kiristääksesi pykät maksimiin, työskentele lihaksen vajaatoimintaan saakka.

Lattiapuristin

Tämä harjoittelu on samanlainen kuin muut, kuten lautapuristin tai nastapuristin siinä mielessä, että sillä pyritään pienentämään työntöpuristimen etäisyyttä antamalla enemmän työtä triissiille ja saattamalla siteet mukautumaan painoon, jota muuten on vaikeampi käsitellä. .

Käytä tätä varten palkkia, jonka voit säätää niin, että se on noin 60cm maanpinnasta, jotta voit asettaa itsesi mukavasti sen alle. Kun olet tankin alla ja molemmat jalat lepäävät maassa, nostat sen, mutta tekemättä penkkipuristimen voimanlähdetyyliä, koska selkän on oltava aina maassa.

Liike alkaa ylhäältä ja laskelet painoa, kunnes tricepsit ovat täysin tasaisia ​​maassa, pysähdyt hetkeksi ja nostat sitten painoa uudelleen, kunnes kyynärpäät ovat täysin lukittuina.

Isometrinen rintapuristus

Tämä on vähän tunnettu harjoitus, jota monet kehonrakentajat käyttävät, koska tiettyjä isometrisiä asentoja voidaan käyttää saavuttamaan lihaksen ruuhkia tietyissä kehon paikoissa, vaikka toiminnallisille harjoituksille uskollisille se ei tunnu kovin mielenkiintoiselta harjoittamisesta, se on syytä tietää.

Se voidaan tehdä sekä seisoen että istuen. Käännä kädet vain 90 asteen kulmaan asettamalla kämmenesi yhteen rinnan eteen. Sormien tulee osoittaa kohtisuorassa maahan nähden ja liike käsittää työntämällä toista kättään toista vasten samalla kun rinta rinta alkaa hitaasti ja sitten paine kasvaa vähitellen.

LUKEA  Runtastic Pro V3.5.1 APK App - mitkä ovat tärkeimmät ominaisuudet?

Supistumista tulisi pitää muutaman sekunnin ajan ennen liikkeen toistamista uudelleen.

vinkkejä

Yksi aliarvioituimmista yksityiskohdista kehonrakennuksessa on ulkoisen rintakehän kehitys ja sillä on todella merkitystä, kun sinulla on leveä rintakehä, jolla on selkeä ulkoinen käyrä. Käsipainoaukot ovat ihanteellisia tälle ilmeelle.

Penkkipuristimen suhteen sitä voidaan käyttää myös sisäisen alueen kehittämiseen, koska samalla tavoin kuin leveä pito auttaa ulkoista aluetta työskentelemään, kapeampi toimii rinnan sisäisissä lihaksissa.