Sacramento Rocan tappaja Rafael Pantoja ei hyväksynyt hajoamista

Puukko Palmassa

Sacramenton valtuuskunnat tuhosivat tragedian Conforama-ovella.

Sacramento Roca Martínez , työntekijä Conforama ostoskeskus Aragillaón katu Palmassa, entinen kumppani puukotti surmansa perjantaina hoidettaessa asiakkaita. Rafael Pantoja , murhaaja, on 45-vuotias vartija, joka ei hyväksynyt hajotusta.

Sacramento Roca, äiti kaksi tytärtä , oli työskennellyt kassalla kassalla Conforamassa 15 vuotta ja toimi kauppana Herbalifella. Hän opiskeli Facebook-profiilinsa mukaisesti IES Arxiduc Lluis Salvador -koulussa ja Son Canalsissa. Useita päiviä sitten hän tuomitsi Rafael Pantojan häirinnästä. Huonekalukaupassa vartijana työskennellyt mies ei hyväksynyt hajotusta.

Juuri hän hajosi pahoinpitelystä hän kärsi. Nainen meni eron jälkeen asumaan vanhempiensa luo. Päiviä sitten joku lävisti autonsa pyörät ja epäili, että se olisi voinut olla hän.

tuomioistuimet

Hyökkääjällä, painojen ja kehonrakennuksen faneilla, on myös kaksi teini-ikäistä tytärtä aiemmasta suhteesta. Hän oli yrittänyt laihtua jo pitkään, kävi kuntosalilla Palmassa ja ravitsemusterapeutin kanssa. Hänellä on laaja kokemus vartijana kaupungin # 39 tuomioistuimissa, myös Saksan kautta.

«Hän on ujo mies, todella rauhallinen , hän ei koskaan nostanut ääntänsä. Olin yllättynyt kuullessani mitä tapahtui, ”sanoi kollega, joka työskenteli hänen kanssaan festivaalipuistossa kahdeksan vuotta sitten. Kello 9.20 Rafael Pantoja tuli 3-O-vankiyksikköön Son Espases -sairaalassa. Hänet rauhoittuivat kantolaitteella ja vartioivat kolme Kansalliset poliisit .

 baleaarien Hallitus ilmaisi sen ”raivo” ja tarjosi surunvalittelunsa uhrin perheelle ja ystäville. Hän on kutsunut hiljaisuuden minuutin tänä lauantaina klo 12.00 Consolat de la Marissa.

 Consell de Menorca on myös kutsunut hiljaisuuden minuutin tänä lauantaina keskipäivään pääkonttorinsa edessä Plaza de la Biosferassa, samoin kuin äitió Kaupunginvaltuusto , samaan aikaan konsistoorin ovella.

Lahja-aula ilmoitti tapaamisesta El Bornissa, Pla: n vieressäça Joan Carles I kahdeksalla iltapäivällä. ”Sosiaalisen hylkäämisen on oltava enimmäisarvoa.”  Palman kaupunginvaltuusto ilmaisi myös osanottonsa. Seuraavana maanantaina, klo 12.00, Plaza de Cortissa on minuutin hiljaisuus.

LUKEA  Kehonrakennus lisää polttaa kehon rasvaa Tri-sarjan avulla