Saksalainen kehonrakennuslegenda kuoli taisteltuaan vuoden henkensä puolesta

Saksalainen kehonrakennuslegenda kuoli taisteltuaan vuoden elämästään

Sydänongelmat, orgaaninen vajaatoiminta ja keuhkokuume olivat erilaiset ongelmat, joita Pit Trenz kärsi läpi ennen kuolemaansa 53-vuotiaana

Uusi kuolema iski jälleen kehonrakennusmaailmaan traaginen Pit Trenzin ohi, paljastettiin 53-vuotias entinen kehonrakentaja, joka edusti Saksaa koko uransa ajan IFBB: ssä.

Hänen kumppaninsa Sarah Trenz ilmoitti siitä Instagram-tilinsä kautta emotionaalisen viestin kanssa, kun urheilija oli vastuussa terveydentilansa päivittämisestä valokuvien ja viestien kautta sosiaalisissa verkostoissaan.

“Frag Trenz” on taistellut elämästäsi vuoden alusta lähtien. Tammikuussa hänet hoidettiin sairaalaan, joka kärsi sydämen tilaan liittyvät ongelmat, erikoistunut sivusto Fitnessvolt kertoi . Myöhemmin saatuaan lääkkeitä, jotka eivät reagoineet hyvin hänen kehossaan, tapahtui orgaaninen vika.

Hänen vaimonsa kirjoitti emotionaalisen viestin ilmoitettuaan kuoleman

Hänen vaimonsa kirjoitti emotionaalisen viestin ilmoitettuaan kuoleman

Lokakuussa komplikaatiot lisääntyivät ja kehonrakentaja saapui klinikkaan Kreikassa (missä hän asui kumppaninsa kanssa). hänen tilansa huononi ja hänet siirrettiin Saksaan kun lääkärit eivät pystyneet tunnistamaan, mikä ongelma oli.

Lokakuun 25. päivänä havaittiin olevansa kärsivät keuhkokuumeesta ja että hänen keuhkonsa olivat romahtaneet.

”Mieheni Pit Trenz (entinen IFBB PRO) kuoli sen jälkeen, kun taistelimme rinnakkain 4 viikkoa,” Sarah kirjoitti Instagram-tililleen lisäämällä: ”Hän oli sydämeni, elämäni, toinen puoli. Hän sanoi aina # 39; olemme yksi henkilö # 39 ;. En tiedä, kuinka elämä voi jatkua. Hän oli elämäni. Aion jatkaa, vain hänelle. Pit pelkäsi hyvin erottuaan minusta. Ja minä hänestä. Paras henkilö, jonka olen koskaan tuntenut. ”

Hän oli Saksan edustaja kehonrakennuksessaHän oli Saksan edustaja kehonrakennuksessa

Kehonrakentaja kilpaili muun muassa Branch Warrenin, Nasser El Sonbatyn, Ronny Rockelin ja Heiko Kallbachin kanssa.

Sillä välin Trenz jakoi terveyspäivityksensä sosiaalisten verkostojensa kautta. Viimeisin oli kuusi päivää sitten: “olen vielä elossa… Uutisia ei ole paljon. Kolmen viikon intensiivisen hoidon jälkeen näyttää siltä, ​​ettei loppua ole näkyvissä (…) Kukaan päivä ei ole ennustettavissa. Joka toinen päivä ilmenee uusi ongelma . Tilanteen odotetaan jatkuvan ylämäkeen, ”hän kirjoitti.

LUKEA  Kehonrakennuksen 2 käskyä

Saksa menetti yhden tärkeimmistä kehonrakennusalan edustajistaan, joka kilpailusta lähdön jälkeen alkoi valmistaa ja tukea IFBB Pro -ammattilaisia, kuten Roman Fritz, Dennis Wolf ja Markus Rühl, muun muassa.

Trenz päivitti terveydentilaansa Instagramin kautta

Trenz päivitti terveydentilaansa Instagramin kautta

Enemmän tätä aihetta:

Tämä on Nate D: n kasvotíaz menettämisen jälkeen Jorge Masvidal kanssa

Evander Holyfieldin pojan ylivoimainen debyytti ammatillisen nyrkkeilijänä: hän tiputti kilpailijansa 14 sekunnissa

Taistelija kieltäytyi nousemasta, ja hänet lyötiin ulos jaloillaan