Uutisia urheilu ravitsemuksesta, muotista, työllisyydestä …

Uutisia urheiluravitsemuksesta, muotista, työllisyydestä …

Blogi, joka on omistettu erilaisille ajankohtaisille aiheille: terveys, urheiluravinto, neuvonta, freelancerit, muoti, huutokaupat …

Geronan graffititaiteilijoilla on ollut monimutkainen asia graffitien tekohetkellä, koska maakunnan poliisi on saanut nimikkeen asiantuntija oikeudellinen kalligrafia ja siksi heidän raporttinsa toimitetaan tuomioistuimissa. Tällä tavoin seuraamalla yhtä komitean raporteista asiantuntija kalligrafia , tuomioistuin tuomitsi yhden alueen graffititaiteilijoista.

Ensinnäkin poika tallennettiin turvakameralla. Mutta sieltä asiantuntija tutkinut alueen erilaisia ​​graffitteja selvittääkseen niiden alkuperän ja nähdäksemme, että ne olivat samasta henkilöstä. Poika tuomittiin kolmeksi päiväksi pysyvään sijaintipaikkaan maksamaan oikeudenkäyntikulut ja arvioimaan hänen graffitinsa aiheuttamista vahingoista.

Kunkin kirjoittamistapa ja piirteet ovat piirteitä, joita nämä asiantuntijat tarkastelevat huolellisesti.

Ryhdy asiantuntijaksi kalligrafeiksi

Työntekijä asiantuntija kalligrafeja  on melkein aina jäänyt huomaamatta, mutta poliittisella areenalla tapahtuneen vuoksi tämä ammatti on noussut uudestaan ​​ja herättänyt monien ihmisten huomion.

Suurin osa asiantuntija-kalligrafeista työskentelee tiedepoliisissa. Otsikko asiantuntija oikeudellinen kalligrafia homologaatit ratkaisemaan, jos esimerkiksi käsikirjoitukset, allekirjoitukset … Ne ovat väärennöksiä. Samoin oikeuslaitos kehottaa heitä päättämään kirjoituksen graafisesta tekijästä.

Ihmiset, jotka valitsevat tämän tyyppisen kurssin, ovat yleensä lakimiehiä, notaareja, oikeusviranomaisia, kriminologeja tai etsijöitä. Voimme löytää myös tutkinnon suorittaneita, dokumenttielokuvien valmistajia tai opettajia.

 Hallita Se on suosituin koulutustyyppi pystyä suorittamaan tällaista työtä. Lisäksi on monia kursseja, joissa asiantuntijoiden kalligrafien lisäksi yksi työskentelee myös psykologian kanssa.

Kalligrafinen asiantuntija tutkii kirjoittamisen ominaispiirteitä ja kirjoittamiseen kohdistuvaa painetta. Se voidaan myös määrittää, kun asiakirja on kirjoitettu.

Asiantuntija-kalligrafei ei analysoi kirjeen nähdäkseen kirjoittajan psykologisen profiilin, mistä grafologi vastaa.

LUKEA  Maailman antidopingjärjestö keskeytti tunnetun laboratorion Ranskassa